fredag 13 april 2012

Hört ur djupet:
       "Man bör vara öppen för den Andre. Det är av vikt att inta en lätt relativistisk attityd gentemot alla kulturer, kön och bakgrunder. Framför allt är det viktigt att enas kring gemensamma mål. Därför bör heterosexuella och homosexuella gå samman  -  och jävlas med de bisexuella."
       Vilken grupp i vår samtid är den mest utsatta? Obducenter. Det sämsta du kan presentera dig som. Ända sen en beryktad och omtalad rättsskandal går alla obducenter förklädda. Det är tidig kväll på en krog med soft musik. Killen sitter vid bardisken i samspråk med en kvinna, och kvinnan frågar (med lätt eggande beslöjad röst):
      "Men vad jobbar du med?"
      "Öh, ja... jag är rockmusiker."
      Alla rockmusiker är egentligen obducenter. Till och med Louise Hoffsten är obducent. Det är en täckmantel. De är ute efter oss allihop! De står där med sin skalpell och säger: "Var inte så ytlig. Nu vill jag gå på djupet."
       Har ni hört den här? Det har ni säkert inte, media ströp den episoden. En asylsökande kom till Malmö. För att beveka Migrationsverkets hårda hjärta bar han en dalahäst under armen; en bekant hade köpt den under en tidigare resa.
       "Vad har ni där?"
      "Det är en dalahäst."
      "En dalahäst, säger han. Okej, du får bo på en förläggning innan vi kastar ut dig."
      Men dalahästen var en trojansk häst, full av vakumtorkade dalmasar. Samma natt tog de sig ut, syret fick dem att växa till sin naturliga storlek, och de spred sig genom hela Malmö.
      "Åh, helvete! Dalmasarna kommer! Låter man en dalmas flytta in är snart hela Malmö Borlänge!"
      Men om detta har de politiskt korrekta tigit.      
      
     
      
      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar